Kunstenfestival Watou 2011 - Tussen taal en beeld verzamelde verhalen #3 09.07.2011 - 11.09.2011

''

Hou je van papier? Van inkt? Van de zintuiglijkheid van een goed gemaakt boek? Dan is onze workshop GESCHREVEN, GETEKEND & GEDRUKT op 21 augustus misschien iets voor jou! Samen met auteur Roderik Six en illustratrice Ephameron organiseren we een lange voormiddag vol schrijf-, teken- en printplezier in het Festivalhuis in Watou. Voor wie met creatieve vragen zit, een zetje in de goede richting nodig heeft of zijn werk eens wil laten zien aan ervaren kunstenaars. En dat allemaal in de luwte van de tussentijd.


Roderik en Eva maken van 19 tot 23 augustus samen een Muur op het Kunstenfestival en vertellen je tijdens de workshop dan ook graag over hoe zij zelf aan zo’n werk beginnen. Ze geven een inkijk in hun manier van werken en staan je bij met hun advies-op-maat terwijl je zelf aan de slag gaat in ons atelier. Boeiende interacties verzekerd! Tot de 21ste?

MEER INFO over de vorige editie op onze website en facebookpagina.

 

In de luwte van de tussentijd is de tweede workshop die STICHTING IJSBERG in samenwerking met vzw Kunst organiseert onder de noemer GESCHREVEN, GETEKEND & GEDRUKT.

development by DigitalMind