Kunstenfestival Watou 2011 - Tussen taal en beeld verzamelde verhalen #3 09.07.2011 - 11.09.2011

Wildbreidagen

 

Zondag 7 mei van 13u30 tot 17u30 in Texture Kortrijk:

Studio Stitch: WORKSHOP NAAIEN!
Kom mee naaisels maken om de boom mee in te kleden! We hangen allerlei stoffen aan elkaar op verschillende manieren. Leer naaien op een naaimachine, maak leuke lappen om de boom mee aan te kleden. Deze workshop is gratis! Reserveer je plekje via info@kunstenfestivalwatou. be.

Brugse breigezellen: BREIEN!
De Brugse breigezellen zullen in het breicafé gezellig breiend aanwezig zijn. Zij staan klaar voor een woordje uitleg en vangen je op wanneer je een steek laat vallen!

Lieve Debaillie: WORKSHOP MANDALA's MAKEN
Maak mandala's voor in de boom met de volleerde Lieve Debaillie! Deze workshop is gratis! Reserveer je plekje via info@kunstenfestivalwatou. be.

--

Zondag 14 mei van 13u30 tot 17u30 in het café van Vooruit Gent:

Manoeuvre - MAGIC LOOP
Rond de magic loop! Manoeuvre, kunstenplek voor co-creatie, ambacht en diversiteit, houdt op dinsdag 9 en donderdag 11 mei van 13 tot 16u atelier in café Vooruit. De manoeuvre makers haken er aan hun magic loop, een graskleed in touw voor Kunstenfestival Watou. Wees welkom op de twee atelierdagen èn op de Watou textiel dag op zondag 14 mei! Haak rondjes en randjes, doe mee of kom er gewoon bijzitten.

Wildwoud - WORKSHOP BORDUREN
De vijf wilde wijven van Wildwoud komen met een berg enthousiasme hun creatieve fauna en flora en liefde voor creatie en textiel verspreiden. Wandel binnen in Wildwoud en neem deel aan hun workshop borduren! De workshop is gratis! Reserveer een plekje via info@kunstenfestivalwatou.be

Wollebolle - WORKSHOP BREIEN
Leer breien bij de volleerde Elsie Dhondt van Wollebolle Diksmuide! Wol en naalden zijn aanwezig, maar breng gerust ook eigen materiaal mee! Workshop Wollebolle 1 is van 14u tot 15u30. Workshop Wollebolle 2 is van 16u tot 17u30. Deelnemen is gratis! Reserveer je plekje via info@kunstenfestivalwatou.be! 

Lieve Debaillie - WORKSHOP MANDALA
Maak mandala's voor in de boom met de volleerde Lieve Debaillie! Deze workshop is gratis! Reserveer je plekje via info@kunstenfestivalwatou.be.

--

development by DigitalMind