Kunstenfestival Watou 2011 - Tussen taal en beeld verzamelde verhalen #3 09.07.2011 - 11.09.2011

''

''

''

''

''

''

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 augustus vieren we op Kunstenfestival Watou de literaire oogst van het afgelopen jaar. Dan bent u welkom op de lezing van Frederik Willem Daem op 13 augustus, kunt u aan de verse dichtbundels van Peter Holvoet-Hanssen, Frederik Lucien De Laere en Koen Snyers  komen snuiven op 14 augustus of naar de live podcast van Parlevink komen luisteren op 15 augustus.

Op 14 augustus brengt dichter Koen Snyers samen met fluitiste Marjoke Swinnen een poëtische luistervertelling op basis van zijn nieuwe bundel Onderweg naar hier en laterU kunt hen om 14u samen aan het werk zien. 

Samen met regisseur Els Deceukelier en danseres Louise Raes maakte Frederik Lucien de Laere een korte theatervoorstelling om zijn nieuwste dichtbundel In uiterste staat te verbeelden. Over de worstelwing van de dichter en de demon in elk van ons. De voorstelling gaat om 15u van start.

Peter Holvoet-Hanssen was een paar jaar geleden nog Stadsdichter, excuseer, StadsPeter van Antwerpen, is waarnemend Consul van de ideale staat Broosistan en publiceerde begin dit jaar Gedichten voor de kleine reus. Op zondag 14 augustus komt hij om 17u een lezing brengen ‘die het muziekdoosje in elk hart zal openen’, om het met zijn woorden te zeggen.

development by DigitalMind